Povestea amuzantă a unei familii daneze de escroci este relatată în serialul „Pro şi contra” la Focus Sat TV, în câte două episoade, începând cu 2 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episoadele celor două sezoane „Friheden”, lansate în 2018, respectiv 2020, vor fi difuzate în fiecare luni şi joi, de la ora 21:30.

Când erau mai tineri şi îndrăgostiţi, Nina (Lene Maria Christensen – nominalizată la Danish Film Awards în 2021 şi 2019 la categoria „cea mai bună actriţă dintr-un serial TV”) şi Erik (Lars Ranthe – nominalizat la Danish Film Awards în 2021 şi 2019 la categoria „cel mai bun actor dintr-un serial TV”) au trăit viaţa la maxim, apelând la diverse metode de înşelăciune şi escrocherie. Alături de complicea lor, Jacqueline (Lotte Andersen), puteau să înşele pe oricine. Dar când Nina a rămas însărcinată, tânărul cuplu a pus capăt stilului de viaţă aventuros, a părăsit-o pe Jacqueline şi s-a stabilit în suburbiile oraşului Copenhaga.

Cei doi duc acum o viaţă obişnuită, respectă legea, alături de fiica lor adolescentă şi de fiul lor în vârstă de 8 ani, iar pasiunea tinereţii lor a dispărut demult.

Nina este ambiţioasă în toate aspectele vieţii şi prosperă în meseria ei. Erik, pe de altă parte, nu a reuşit niciodată să-şi păstreze un loc de muncă, iar familia depinde de salariul Ninei. Înşelătoriile lor interesante şi profitabile au fost înlocuite de şedinţe cu părinţii, pachete de prânz şi credite ipotecare.

Vechea lor amică Jacqueline reapare chiar în mijlocul crizei lor conjugale şi schimbă totul. Ameninţând să le dezvăluie identitatea trecută, îi convinge pe Nina şi Erik să participe la o ultimă lovitură de proporţii, care implicată o mare companie farmaceutică. Miza este mare. Cuplul aflat în impas trebuie să navigheze permanent între două vieţi extrem de diferite, cea de escroci profesionişti şi cea de părinţi dintr-o comunitate liniştită. Astfel, minciunile mai mici duc la unele mai mari şi povestea lor este plină de răsturnări de situaţie amuzante.

Primul sezon, cu zece episoade, va avea premiera pe 2 decembrie, iar al doilea, cu opt episoade, pe 20 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.