Grupul Postmodern Jukebox, celebru pentru reinterpretări jazz şi soul ale unor piese pop contemporane, va concerta pe 3 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti, informează Events.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va face parte din turneul mondial „Welcome to the Twenties 2.0”, care cuprinde 250 de oraşe.

„În secolul trecut, anii ‘20 ne-au dat jazzul, forma cea mai pură a artei americane. Oare ce ne vor aduce anii ’20 ai acestui secol?”, se întreabă Scott Bradlee, fondatorul grupului. „Un lucru e sigur: lumea este obosită de clickbait, reality-show-uri mediocre şi dependenţa de telefoane, care n-au făcut, în ultima perioadă, decât să ne dividă. Vrem să le transmitem oamenilor să uite de toate acestea, să îşi lase preocupările deoparte, măcar pentru o seară, şi să vină alături de noi pentru pentru a se putea bucura – în viaţa reală! – de artişti cu adevărat talentaţi, de voci puternice, de sunet curat, pe scurt, de un concert 100% live!”.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, la preţuri cuprinse între 110 şi 190 de lei. Pentru categoria VIP, ele au preţuri cuprinse între 200 şi 625 de lei.

Înfiinţată în 2009, Postmodern Jukebox are în palmares un canal de YouTube cu peste 3,5 milioane de abonaţi şi mai mult de 1 miliard de vizualizări pentru piesele sale.

Grupul a cântat la „Good Morning America”, a ajuns în topurile Billboard şi iTunes şi a susţinut sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.