Poliţia din Los Angeles era pregătită să-l aresteze pe Will Smith la gala Premiilor Academiei, duminică, pentru că l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, a spus producătorul ceremoniei, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile nu au acţionat în niciun fel pentru că Rock a refuzat să depună plângere, a spus producătorul Will Packer. 

„Au spus că a fost 'agresiune fizică', acesta este cuvântul pe care l-au folosit în acel moment”, a spus Packer, conform unor extrase dintr-un interviu care va fi difuzat, vineri, în emisiunea „Good Morning America” de la ABC. 

„Ei au mai spus: 'Suntem gata să-l ridicăm, suntem pregătiţi să-l luăm chiar acum'”, a adăugat Packer. 

În timpul transmisiei în direct a galei Oscar, Smith a urcat pe scenă după ce Chris Rock a făcut o glumă despre aspectul soţiei sale, şi l-a lovit pe umorist peste faţă. 

În mai puţin de o oră, Smith a oferit un discurs pe scenă după ce a acceptat statueta pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „King Richard”. 

În spatele scenei, Poliţia discuta opţiuni cu Rock, a spus Packer. 

Rock „a fost foarte rezervat în privinţa acestor variante de intervenţie. El a spus: 'Nu, nu, nu, sunt bine'. 

 Reprezentanţi ai lui Chris Rock nu au făcut comentarii. 

Smith i-a cerut scuze lui Rock, dar şi producătorilor şi telespectatorilor, luni, într-un mesaj, spunând că a „reacţionat emoţional”.  

Gluma lui Rock despre soţia lui Smith, Jada Pinkett Smith, a făcut referire la filmul din 1997 „G.I. Jane” în care actriţa Demi Moore s-a ras pe cap. Nu este clar dacă Rock ştia că Jada Pinkett Smith are o afecţiune care provoacă căderea părului.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat duminică seara că persoana implicată în incident a refuzat să depună acuzaţii, dar nu a oferit detalii despre interacţiunile de la decernarea premiilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.