”Poiana Lemurilor”,care permite vizitatorilor să interacţioneze în deplină siguranţă cu trei familii de lemuri cu coada inelată, a fost inaugurată la Grădina zoologică din Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vizitatorii se vor putea plimba pe un coridor special amenajat, unic în România, unde vor putea interacţiona şi observa 3 familii de lemuri cu coadă inelată, totul în deplină siguranţă şi pentru o experienţă inedită”, a anunţat Primăria Târgu Mureş.
 

”Am deschis primul coridor special din România, dedicat interacţiunii cu lemurii cu coadă inelată! Acest coridor interactiv a fost construit de colegii noştri cu un buget minim, folosind materiale reciclate. Oferă o experienţă specială, aceea de a observa şi de a fi atât de aproape de lemuri, atât pentru cei mari dar mai ales pentru cei mici. Felicitări echipei!”, a afirmat primarul oraşului Târgu Mureş, Soos Zoltan.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.