Platforma HBO GO va transmite, din 8 ianuarie, serialul dramă ”Tabu/ Taboo”, în care protagonist este actorul Tom Hardy, care a participat şi la crearea proiectului de opt episoade cu durata de câte o oră, alături de Steven Knight şi Chips Hardy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţie mai fac parte Jonathan Pryce şi Oona Chaplin, cunoscuţi din serialul ”Urzeala tronurilor”, în rolurile Sir Stuart Strange, respectiv Zilpha Geary, actorul Michael Kelly, cunoscut din serialul ”Culisele puterii”, care îl interpretează pe Dumbarton, şi David Hayman, în rolul Brace, informează HBO.

Acţiunea serialului ”Tabu” are loc în 1814 şi prezintă călătoria personajului James Keziah Delaney, un bărbat care se întoarce din Africa în Londra, pentru a moşteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său şi pentru a îşi reclădi viaţa. Înconjurat de conspiraţii, crimă şi trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafaţă într-o poveste volatilă de dragoste şi trădare.

”Tabu” este creat de Steven Knight, împreună cu Tom Hardy şi Chips Hardy, care este şi producătorul consultant al serialului. Producătorii executivi sunt Ridley Scott şi Kate Crowe de la Scott Free, Tom Hardy şi Dean Baker de la Hardy Son & Baker şi Steven Knight, iar Timothy Bricknell este producător.

Primele patru episoade ale serialului ”Tabu” sunt regizate de Kristoffer Nyholm, iar următoarele patru, de Anders Engström. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.