Planurile de nuntă ale lui Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez sunt suspendate din cauza pandemiei de Covid-19, a declarat fostul jucător de baseball joi seară la emisiunea lui Jimmy Fallon, relatează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fallon l-a avut invitat pe Rodriguez la „Tonight Show”, unde au vorbit despre viaţa în izolare şi stadiul în care se află planurile de nuntă.

După ce Fallon a spus că presupune că Rodriguez şi Lopez se vor căsători vara aceasta, fostul sportiv a recunoscut că pandemia de Covid-19 le-a afectat planurile de căsătorie. 

Cei doi s-au logodit în luna martie a anului trecut.

„Trebuie să mergem cu valul acum. Totul este fluid. Totul este pus pe pauză”, a spus Rodriguez. El a adăugat că, împreună cu Lopez, aşteaptă să vadă „unde ne duce lumea”.

„Vrem să ne asigurăm că ne gândim mai întâi la siguranţă”, a adăugat el.

Rodriguez a lăudat apoi interpretarea dată de Lopez piesei „People” a Barbrei Streisand în cadrul „One World: Together at Home”.

„A fost un efort de familie”, a mai afirmat el, admiţând că filmarea a aparţinut copiilor, care „sunt mult mai buni la artă şi unghiuri”. „Nu m-am gândit vreodată că grădina noastră va deveni o sală de concert”.

El a povestit că după ce a cântat piesa, Lopez a primit de la Streisand un mesaj care a făcut-o euforică.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.