Russell Brand, actorul britanic în vârstă de 48 de ani, devenit un influencer anti-sistem pe reţelele de socializare, este vizat de o plângere depusă în octombrie la New York şi făcută publică vineri seară pentru o presupusă agresiune sexuală comisă în 2010 pe platoul de filmare al unui film, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această plângere depusă la Curtea Supremă a statului New York, o instanţă de primă instanţă, survine după acuzaţiile şi anchetele din septembrie şi octombrie ale presei şi poliţiei din Marea Britanie privind violuri, agresiuni sexuale şi violenţe psihologice comise de mai multe femei. Russell a negat acuzaţiile în ţara sa de origine, susţinând că relaţiile sale au fost întotdeauna "consensuale". Evenimentele ar fi avut loc între 2006 şi 2013.

La New York, presupusa agresiune sexuală asupra reclamantului, o femeie cunoscută de justiţia americană sub numele de "Jane Doe", a avut loc la 7 iulie 2010 pe platoul de filmare al comediei "Arthur", lansată în 2011, potrivit plângerii, semnată la 7 octombrie, dar a cărei copie a fost înregistrată vineri de tribunalul din New York.

Plângerea vizează, de asemenea, studiourile şi grupurile Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Discovery, MBST Entertainment, BenderSpink şi Langley Park Pictures.

În documentul judiciar, reclamanta îl acuză pe "Russell că a agresat-o sexual" la 7 iulie 2010.

"Înainte de atac, Brand era vizibil drogat, mirosea a alcool şi avea o sticlă de vodcă pe platou. Apoi şi-a expus penisul în faţa mea, în văzul distribuţiei şi al echipei", potrivit lui "Jane Doe".

Aceasta continuă să spună că "agresiunea sexuală a avut loc mai târziu în acea zi, în timp ce ea se afla în baie".

"Brand a intrat în spatele meu şi m-a agresat în timp ce un membru al echipei de producţie supraveghea uşa", susţine reclamanta.

"Necunoscuta", care doreşte să-şi păstreze anonimatul, scrie, de asemenea, că a simţit "ruşine" şi "frică" de la presupusele evenimente de acum mai bine de 13 ani, sentimente care "au provocat daune ireversibile sănătăţii (sale) mintale".

Ea spune că se teme de "represalii", în special din partea milioanelor de fani şi adepţi ai lui Russell Brand pe reţelele sale de socializare.

La sfârşitul lunii septembrie, în Marea Britanie, Russell Brand s-a apărat: pe reţelele de socializare, unde este urmărit de milioane de persoane, el a criticat guvernul britanic pentru că a cerut platformelor tehnologice să ia măsuri împotriva sa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.