Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, are loc între 19 şi 21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România - Tuzla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Publicul se vor putea bucura în cele trei zile de Living Rock de soare, băi în mare, surfing şi stand up paddling şi se vor putea relaxa la umbră în zonele special amenajate. În plus, nostalgicii pot trimite celor dragi cărţi poştale, în mod gratuit, cu ajutorul companiei Pink Post.

Ce trebuie să ştii înainte de festival

Accesul la festival se face pe bază de bilet pentru o zi (120 de lei) sau abonament pe trei zile (275 de lei), disponibile la vânzare pe iabilet.ro. La intrare se vor mai putea achiziţiona abonamente la preţul de 325 de lei şi bilete de o zi, la 145 de lei.

Accesul în camping este permis exclusiv persoanelor care deţin un bilet de camping şi un abonament sau bilet valid de festival. Biletele pentru camping sunt sold out.

Cum ajungi la Living Rock

Cu maşina -  Căutaţi pe google maps Living Rock Festival şi pin-ul vă va arăta localizarea festivalului:  https://goo.gl/maps/BN9489oMu65DvnvG9. Este posibil ca GPS-ul să vă inducă în eroare pentru că anumite drumuri sunt în şantier, aşa că traseul de urmat cu maşina este următorul: ajunşi în Tuzla pe DN, la sensul giratoriu mergeţi pe Str. Morii şi urmaţi indicatoarele pe traseul Str. Pasajului, Str. Farului, Str. Nicolae Titulescu, Str. I. L. Caragiale, Str. Ioan Budai-Deleanu şi apoi ajungeţi în zona de festival. Parcarea este localizată chiar la intrarea în festival şi este gratuită.

Cu trenul până la gările Eforie Sud sau Costineşti, de unde puteţi comanda un taxi până la Living Rock Festival https://goo.gl/maps/BN9489oMu65DvnvG9 - preţul ar trebui să fie de aproximativ 5 lei/km, iar o cursă în jur de 30-50 lei.

Programul complet:

Vineri, 19.08
Main stage - începând cu ora 18:45
Hvnds, Dl. Goe, Toulouse Lautrec, byron, Viţa de Vie

Sâmbătă, 20.08
Brunch stage - începând cu ora 13:00
The Kryptonite Sparks, Silent Strike, 

Main stage - începând cu ora 19:30
E.M.I.L., Luna Amară, The Mono Jacks, COMA

After party -  începând cu ora 00:45
Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase

Duminică, 21.08
Brunch  stage - începând cu ora 13:00
Amadeus, Oigăn + Doru Trăscău, Luiza Zan & Istvan Gyarfas

Main stage - începând cu ora 20:00
Piqued Jacks, Robin and the Backstabbers, Balthazar

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.