Celebra franciză "Piraţii din Caraibe" ar putea reveni în curând pe marele ecran. Preşedintele Walt Disney Pictures susţine că are „o poveste foarte bună” pentru o nouă parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Piraţii din Caraibe" se pregăteşte pentru marea sa revenire. La şase ani de la lansarea celei de-a cincea părţi, Disney intenţionează să reia franciza profitabilă. Într-un interviu pentru New York Times, Sean Bailey, preşedintele Walt Disney Pictures, susţine că are „o poveste foarte bună” pentru o continuare.
 
"Credem că avem o poveste foarte bună. Este foarte incitantă şi aduce un omagiu filmelor anterioare, oferind în acelaşi timp ceva complet nou", a explicat el, dând de înţeles că o revenire a lui Johnny Depp nu este complet exclusă: "În acest moment, nu există niciun angajament”.

În iunie 2022, tabloidul australian Poptopic a susţinut că Disney a vrut să-i ofere actorului o sumă de 301 de milioane de dolari pentru filmările acestei a şasea părţi. Purtătorul de cuvânt a negat imediat pentru NBC News: „Este o invenţie”, a spus el.

Această a şasea parte a fost prezentată ca un reboot al francizei, dar nu se ştie în ce direcţie se va dezvolta. Totodată, Disney plănuieşte să realizeze şi un alt lungmetraj legat de saga, cu Margot Robbie.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.