Cântăreaţa americană Pink va fi recompensată cu Icon Award la gala premiilor Billboard care va avea loc pe 23 mai şi la care ea va susţine şi un recital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pink va fi al zecelea artist care primeşte această distincţie, acordată prima dată în 2011, după Garth Brooks, Mariah Carey, Janet Jackson, Cher, Prince, Stevie Wonder, Neil Diamond, Jennifer Lopez şi Celine Dion.

„Din copilărie, am visat mereu să fiu cântăreaţă şi să împărtăşesc cu lumea dragostea mea pentru muzică. Ani mai târziu, să primesc Billboard Music Awards Icon Award este greu de imaginat. Mă simt onorată să mă alătur idolilor mei ca Cher, Garth Brooks, Janet Jackson şi Stevie Wonder”, a transmis cântăreaţa.

Deşi nu a mai lansat nimic de la albumul „Hurts 2B Human”, apărut în aprilie 2019, ea revine în prim plan cu documentarul „Pink: All I Know So Far”, care va fi lansat de Amazon Prime Video pe 29 mai. Filmul este regizat de Michael Gracey („The Greatest Showman”) şi documentează turneul ei „Beutiful Trauma” din 2019.

Trofeul onorific acordat de Billboard „recunoaşte artiştii extraordinari care au atins excelenţa în topurile Billboard şi au lăsat o urmă de neşters în muzică”.

În ultimele două decenii, Pink s-a aflat de 33 de ori în Billboard Hot 100. Cincisprezece piese au fost în top 10 şi patru, pe prima poziţie („Lady Marmalade” în 2001, „So What” în 2008, „Raise Your Glass” în 2010 şi „Just Give Me a Reason” în 2013). Dintre albumele ei, opt au ajuns între primele zece clasate în Billboard 200, iar cele mai recente trei au debutat pe prima poziţie. În 2013, Billboard i-a acordat lui Pink titlul Femeia Anului.

Gala Billboard Music Awards va fi transmisă în direct de NBC, pe 23 mai, de la Microsoft Theater din Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.