Cântăreaţa Pink a lansat o nouă piesă, intitulată ”Just Like Fire”, cuprinsă pe coloana sonoră a peliculei ”Alice în Ţara Minunilor 2/ Alice Through The Looking Glass”, de James Bobin, dar şi un videoclip care include imagini din film, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul single, scris special pentru pelicula care va fi lansată pe 27 mai, este a doua piesă apărută sub semnătura cântăreţei în ultimii trei ani. În 2015, Pink a lansat ”Today's The Day”.

 

Potrivit nme.com, Pink a înregistrat şi un al doilea cântec pentru filmul din distribuţia căruia fac parte Johnny Depp, Anne Hathaway şi Alan Rickman, un cover al piesei ”White Rabbit”, semnată Jefferson Airplane.

Piesa ”Just Like Fire” este disponibilă pe platforma iTunes, conform unui anunţ făcut, vineri, de artistă pe contul său de Twitter.

Cel mai recent album Pink, ”The Truth About Love”, a apărut în 2012, însă artista americană a înregistrat un material discografic, ”Rose Ave”, în 2014, alături de Dallas Green of City and Colour, sub numele You And Me. 

Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, este cântăreaţă şi compozitoare americană, născută pe 8 septembrie 1979, în Philadelphia. Şi-a început cariera în anul 1995 şi a debutat cu albumul ”Can't Take Me Home”, în 2000. A lansat, până în prezent, şase albume solo de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii în lume. Pink deţine, între altele, trei premii Grammy şi două trofee World Music. Artista a concertat la Bucureşti în 2007, în cadrul B'Estival.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.