Actorul Pierce Brosnan va interpreta rolul unui veteran de război în filmul „The Last Rifleman”, care va fi regizat de Terry Loane, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania britanică WestEnd Films a cumpărat drepturile şi va prezenta proiectul, toamna aceasta, la Toronto Film Festival.

„The Last Rifleman” va avea în centru un veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial care trăieşte într-un azil din Irlanda de Nord care, la 75 de ani de la debarcarea în Normandia, decide să plece pe ascuns şi să pornească într-o călătorie extenuantă spre Franţa, pentru a aduce un ultim omagiu celui mai bun prieten al lui şi pentru a găsi curajul de a înfrunta fantomele din trecut.

Povestea este inspirată de veteranul Bernard Jordan, care, la vârsta de 89 de ani, a plecat din azilul din East Sussex, a luat un autobuz spre Portsmouth, apoi feribotul până în Franţa şi a ajuns în Normandia pentru a 70-a comemorare, în iunie 2014.

Filmul este scris de Kevin Fitzpatrick şi produs de Katy Jackson şi John Leslie de la Wee Buns („Zoo”). Între producătorii executivi se numără Mark Huffam („Mamma Mia!”), Kevin Jackson („The Truth Commissioner”) şi Eloise Singer („Rare Beasts”).

Filmările vor începe la finalul acestui an în Irlanda de Nord şi Republica Irlanda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.