Actorul Pierce Brosnan a participat la Londra la o sesiune de înregistrări cu Benny Anderson de la Abba pentru filmul ”Mamma Mia: Here We Go Again!”, care este programat să fie lansat pe 20 iulie 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Brosnan spune: ”Nu credeam că asta se va întâmpla din nou, dar, iată, noaptea trecută am fost cu elegantul şi strălucitul Benny Anderson... Abba... la înregistrări în Air Studios pentru următorul film «Here we go again, Mamma Mia». Magic”.

Scenariul şi regia filmului vor fi semnate, potrivit Deadline, de Ol Parker, care a scris ”The Best Exotic Marigold Hotel”, iar de pe coloana sonoră vor face parte piese Abba care nu au apărut în primul film lansat în 2008.

Pelicula ”Mamma Mia!”, cu Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters şi Christine Baranski în distribuţie, a generat încasări de 609,8 milioane de dolari, la nivel mondial. 

Noua producţie va fi filmată pe insula grecească Kalokairi, iar producători vor fi Judy Craymer (Littlestar) şi Gary Goetzman (Playtone). Benny Andersson şi Björn Ulvaeus vor compune muzica şi textele pentru această peliculă, dar vor fi şi producători executivi. 

Din distribuţia originală, până în prezent, erau confirmaţi Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried şi Christine Baranski. Actriţa Lily James a fost cooptată în urmă cu o lună pentru acest proiect.

Pe 20 iulie 2018 este programată şi lansarea filmului ”Alita: Battle Angel” al lui James Cameron.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.