Pianistul Richard Clayderman va susţine, în perioada 14 - 20 martie, patru concerte în România, la care invitaţi vor fi, între alţii, Dan Puric şi caricaturistul Ştefan Popa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneul românesc va începe pe 14 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, unde Clayderman va interpreta alături de Orchestra Simfonică Bucureşti.

Al doilea concert va avea loc pe 15 martie, la Sala Polivalentă din Craiova, alături de Full Orchestra. Pe 16 martie, la Filarmonica „Banatul” din Timişoara, Clayderman va urca pe scenă alaturi de Orchestra Filarmonicii, iar pe 20 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, Dan Puric şi caricaturistul Ştefan Popa.

Clayderman are peste 1.300 de piese înregistrate şi discurile lui au fost vândute în 150 de milioane de copii în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină.

Pentru concertul de la Bucureşti, biletele au preţuri curpinse între 95 de lei şi 350 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Ele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.