Phil Spector, care a produs albumul "Le it Be" al formaţiei The Beatles, a murit la vârsta de 81 de ani în timp ce ispăşea o pedeapsă pentru crimă, anunţă BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spector a fost închis pe viaţă pentru că a împuşcat-o pe actriţa Lana Clarkson. Ar fi murit în spital din cauza unor complicaţii legate de coronavirus, după ce a fost transferat din celula sa. 

El ar fi fost diagnosticat cu infecţia în urmă cu patru săptămâni şi a fost dus la spital, dar s-a crezut că şi-a revenit. 

Potrivit TMZ, starea lui Spector s-a deteriorat după ce a început să aibă probleme de respiraţie sâmbătă. 

În 2009, un juriu l-a găsit vinovat de uciderea lui Clarkson, la şase ani după ce a fost găsită decedată în locuiţa ei din California. 

De-a lungul carierei sale de producător muzical, a lucrat la mai multe hituri, precum "You Lost that Lovin’ Feeling" cântat de The Righteous Brothers, şi la "Be My Baby" al grupului The Ronnettes. A produs şi "River Deep, Mountain High" al Tinei Turner. 

În 1989, a fost inclus în Rock and Roll Fall of Fame.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.