Noaptea dintre ani va fi sărbătorită în Capitală, între altele, prin două petreceri în aer liber, cărora li se adaugă deja obişnuitul Revelion la Palatul Parlamentului. Cântăreţele Delia şi Loredana, alături de B.U.G. Mafia se numără printre artiştii care vor urca pe scenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Loredana, Delia, B.U.G. Mafia, Holograf şi Ştefan Bănică Jr. se numără printre artiştii care vor concerta de Revelion în Piaţa George Enescu din Capitală.

Pe scena din centrul Bucureştiului vor mai cânta Andreea Bălan, Proconsul, Corina, Vunk, What's Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail şi Camioane în Mulţime, informează Arcub - Centrul cultural al Municipiului.

Accesul la evenimentul intitulat ”Selfie de Bucureşti” este liber, iar petrecerea va începe de la ora 17.00.

În parcul Titan, începând cu ora 19.30, începe evenimentul ”O noapte de 10”, la care vor participa B.U.G. Mafia, Loredana, Viţa de Vie, Annes, ROA, Leo Iorga & Pacifica, Blade Strings, Adriana Rusu, Mihai Margineanu & Band.

Momentele de legătură dintre artişti vor fi realizate de Gabi Bălaşa Percussion Group. Spectacolul va fi completat de jocuri de lumini şi focuri de artificii.

În premieră, publicul va avea posibilitatea de a se întâlni cu artiştii care concertează în seara de Revelion, iar accesul la eveniment este liber.

Revelionul - concept din Sala Unirii a Palatului Parlamentului propune pentru această ediţie tema “Black & White”.

Organizatorii promit un meniu sofisticat (servit la mese) din care fac parte macarons cu brânză de capră, brioşă pufoasă cu peşte alb afumat, tarta cu trufe negre şi ciuperci, cheesecake cu pudră de măsline, cornet cu legume şi alge marine, piept de curcan cu fasole neagră, file de peste alb la cuptor cu ravioli, piept de curcan cu pudră de ciuperci de pădure şi orez negru, muşchiuleţ de porc în crusta de piper negru cu piure de rădacinoase. Întreg meniul cuprinde specialităţi în concepţia şi îndrumarea Chef Cătălin Jernoiu.

Invitatul  special al petrecerii de sfârşit de an este cântăreaţa Delia, iar la eveniment vor participa Wilmark Dance & Show, Cornel Verban Orchestră, Hypnotique - Electric Violin Bând, DJ Radu, în timp ce amfitrionii vor fi Cristian Brancu şi Alexandra Velniciuc.

Tarifele sunt diferite: categoria standard - 150 de euro, categoria premium - 175 de euro şi categoria VIP - 200 de euro. Pentru cei ce au participat la ediţiile anterioare se acordă o reducere de 10%. Tarifele includ şi participarea la o tombolă specială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.