Rio de Janeiro aşteaptă trei milioane de oameni la festivităţile de Anul Nou pe celebra plajă Copacabana, a anunţat miercuri primăria, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În anii anteriori, au fost prezenţi în jur de două milioane de oameni care au urmărit focurile de artificii pe plajă, aproape toţi îmbrăcaţi în alb, aşa cum este tradiţia. 

"Credem că vor fi trei milioane de oameni", a spus Marcelo Alves, şeful agenţiei turistice Riotur, într-o conferinţă de presă. 

Consiliul municipal a precizat că în total vor fi mobilizaţi 1.032 de poliţişti la festivităţi, iar autorităţile din Rio au anunţat recent că au fost anulate concediile a 2.000 de poliţişti militari pentru a se asigura protecţia oamenilor de Anul Nou.

În ciuda violenţelor şi problemelor financiare cu care se confruntă oraşul, Riotur aşteaptă să primească 2,7 milioane de turişti de Anul Nou, care ar aduna la bugetul municipal două miliarde de reali (600 de milioane de dolari). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.