Peste o mie de artişti din ţări precum Spania, Columbia, Peru, Armenia sau Senegal vor participa, la începutul lunii august, la Vaslui, la unul dintre cele mai mari festivaluri internaţionale de folclor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor ”Hora din străbuni”, organizată în municipiul Vaslui, va aduce împreună artişti din Spania, Armenia, Serbia, Turcia, Georgia, Columbia şi Peru, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale primind şi confirmarea unor ţări africane, precum Senegal şi Sierra Leone.

”Pentru ţările din Africa, obţinerea vizelor este un proces mult mai dificil. Oricum, poate mai mult ca la festivalurile anterioare, ediţia din acest an a festivalului va fi una care va reuni numeroşi dansatori profesionişti de pe mai multe continente, ceea ce face ca manifestaţia să fie una din ce în ce mai atractivă pe viitor”, a declarat, miercuri, pentru News.ro directorul centrului, Lucian Onciu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La ediţia din acest an a festivalului vor participa artişti din toate zonele culturale ale ţării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.