Pebbles, cel mai bătrân câine din lume, a murit. Femela Fox Terrier, în vârstă de 22 de ani, din Carolina de Sud, a murit luni din cauze naturale, au declarat proprietarii câinelui pe Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pebbles a murit cu cinci luni înainte de a împlini 23 de ani, a spus familia.

Pebbles a fost desemnat cel mai bătrân câine din lume de către Guinness World Records în mai, după ce proprietarii Bobby şi Julie Gregory şi-au dat seama că animalul lor de companie este mai în vârstă decât cel mai în vârstă câine anunţat oficial anterior, un chihuahua de 21 de ani pe nume TobyKeith.

Pebbles s-a născut pe 28 martie 2000 şi a fost adoptată de familia Gregory în acelaşi an. Cuplul căuta un câine de rasă mare, dar, a spus Julie Gregory, „sărea şi lătra atât de mult la Bobby, încât nu a avut de ales decât să o ia. A fost dragoste la prima vedere în momentul în care cei doi s-au întâlnit".

Lui Pebbles i-a plăcut să asculte muzică country, au spus Gregorys, în special Conway Twitty şi Dwight Yoakam. Lui Pebbles i-a plăcut, de asemenea, să încerce alimente noi şi să fie răsfăţată, a spus familia.

Cu partenerul ei, Rocky, care a murit în 2016, a născut 32 de căţei.

Pentru ultima ei aniversare, familia i-a oferit lui Pebbles o baie cu spumă şi o farfurie cu coaste.

"Nu a existat niciodată cineva care să-l fi întâlnit pe Pebbles şi care să nu o iubească. Ne va fi foarte dor de ea", a spus familia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.