Paul McCartney şi Ringo Starr, foşti colegi în formaţia The Beatles, s-au reunit, sâmbătă, pe scena de pe stadionul Dodger din Los Angeles, în cadrul ultimului concert susţinut de McCartney din turneul "Freshen Up", scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mulţimea a fost entuziasmată când cei doi artişti s-au îmbrăţişat. Starr a cântat la tobe două piese, "Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band" şi "Helter Skelter". Ringo Starr a zâmbit de-a lungul recitalului său, apoi a aruncat beţele în public şi s-a prefăcut că aruncă chitara bas a lui McCartney mulţimii. 

Este pentru prima dată de la gala premiilor Grammy din 2014 când cei doi cântă împreună. Atunci, au celebrat cea de-a 50-a aniversare de când formaţia The Beatles a apărut prima dată la televiziunea americană. 

Ringo Starr nu a fost singurul artist invitat al serii. Joe Walsh de la Eagles a participat cu un triplu solo de chitară. 

La finalul turneului solo nord-american, care a început în luna mai, la New Orleans, McCartney a transmis admiratorilor săi: "Rămas-bun, băieţi! Rămas-bun, America! Un singur lucru mai rămâne de spus: ne vedem data viitoare!". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.