Muzicianul britanic Paul McCartney, în vârstă de 76 de ani, le-a transmis de Crăciun fanilor, pe Twitter, să fie înţelepţi aşa cum el nu a fost şi nu va fi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul membru al formaţiei The Beatles a oferit câteva sfaturi de Crăciun: "Nu faceţi ca mine; nu mâncaţi şi nu beţi prea mult. Eu ştiu că o voi face, dar asta nu este o scuză penru voi", a scris el înainte de a ura sărbători excelente tuturor. 

"Sper că vă veţi bucura de toate cadourile voastre şi că vă veţi aminti de adevărata semnificaţie a Crăciunului", explică el, precizând că este vorba despre "dragoste şi pace", "de a fi buni unii cu alţii". 

Paul McCartney se află în prezent în turneu mondial de promovare al celui mai recent album al său intitulat "Egypt Station".

McCartney a cântat săptămâna trecută la O2 Arena din Londra, alături de toboşarul Ringo Starr, fostul său coleg din The Beatles, şi de chitaristul Ronnie Wood, de la The Rolling Stones.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.