Muzicianul britanic Paul McCartney s-a inspirat din celebra melodie a formaţiei The Beatles "Yellow Submarine" (1966) pentru a imagina cartea "Grandude's Green Submarine!". Lansarea este prevăzută pentru 2 septembrie, la 55 de ani de la apariţia cântecului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a creat personajul Grandude, inspirat de el, şi deja erou al unei cărţi pentru copii, "Hey Grandude!" (1932). Un nou personaj îşi va face apariţia în "Grandude's Green Submarine", Nandude, soţia lui Grandude, scrie BFM TV. 

Cartea va fi publicată de Random House Children’s Books în Statele Unite şi de Penguin Random House Children’s în Marea Britanie.

"Grandude's Green Submarine" este prezentată ca un "spectacol fabulos, perfect pentru a te distra în familie, cu acţiune şi o imaginaţie debordantă", explică desenatoarea Kathryn Durst. "Cred că este cartea de aventuri de care avem nevoie astăzi, când toţi suntem izolaţi în case, visând la călătorii". 

Cântecul original al formaţiei The Beatles a inspirat deja un film şi un album, lansate în 1968 şi 1969. 

Paul McCartney a lansat în decembrie cel mai recent album "McCartney III", ultimul din trilogia lansată în 1970. Basistul nu a prevăzut lansarea albumului în 2020, dar carantina i-a oferit ocazia de a lucra la vechi cântece niciodată lansate. 

"McCartney III" este al 18-lea album solo al artistului, după "Egypt Station", care l-a propulsat în 2018 în fruntea clasamentului de referinţă pentru vânzări de album în SUA, Billboard, pentru prima dată în 36 de ani. El plănuieşte şi un serial documentar în şase episoade despre activitatea sa. Nu a precizat o dată de difuzare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.