Paul McCartney, 79 de ani, a decis să nu mai acorde autorgrafe pentru că i se pare o practică ciudată. Fostul component al formaţiei The Beatles nu este nici un mare amator de selfie-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După anii 1960 şi debutul The Beatles, muzicianul a dat dovadă de bunătate în timpul apariţiilor sale publice, semnându-se pe diverse obiecte ale fanilor. Acum însă, Paul McCartney a hotărât să nu mai acorde autografe.

„Mi s-a părut mereu acest lucru puţin straniu. „Uite, pot să vă scriu numele pe spatele chitanţei, vă rog? De ce? Ştim amândoi cine sunt eu”, a explicat el pentru Reader's Digest prin Contact Music. 

Îngrijorat pentru imaginea sa, muzicianul a explicat că eliminarea autografelor şi a selfie-urilor ar face experienţa mai uşor de utilizat pentru ambele părţi, dar în principal pentru el. 

Precursor, bateristul Ringo Starr a interzis definitiv autografele în 2008 pentru a evita lăcomia fanatică. 

„Nu mai dau autografe. Toate autografele mele sunt pe chestii pe care le-am făcut eu, care au o legătură cu mine şi care vor ajunge o operă de caritate. Nu vreau să fie vândute de oameni”, a afirmat Starr pentru Press Association. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.