Muzicianul Paul McCartney a mărturisit că uneori are nevoie de colegii săi de trupă ca să-i amintească cum să cânte vechile melodii ale formaţiei The Beatles în timpul repetiţiilor, notează The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să reînvăţ totul", a declarat muzicianul pentru The Mirror. "Am scris multe piese îngrozitoare, nu le poţi reţine pe toate. Intrăm în repetiţii şi aştept să mi se spună cum să continui".  

McCartney a mai afirmat că el crede ferm că cele mai multe melodii au trecut testul vremii, explicând: "Despre unele dintre piesele vechi spui: Oh, asta-i inteligentă, nu aş fi făcut eu asta". 

În ciuda faptului că acum are 77 de ani, McCartney nu a arătat niciun semn că ar fi încetinit ritmul în ultimele luni. Recent, el a scris primul musical, o adaptare a filmului clasic "It's a Wonderful Life" pentru scenă, şi pregăteşte materiale pentru un nou album. 

În plus, el va lansa o carte pentru copii în septembrie, intitulată "Hey, Grandude!", care prezintă aventurile sale cu cei patru nepoţi. 

Născut pe 18 iunie 1942, Paul McCartney este cântăreţ, multi-instrumentist şi compozitor. Şi-a început cariera ca basist şi vocalist al grupului The Beatles, în 1957, iar după destrămarea formaţiei, în 1970, a continuat cu o carieră solo care include, între altele, 24 de albume de studio şi 18 premii Grammy. În 2012, britanicul a primit Legiunea de Onoare, din partea preşedintelui Franţei, Francois Hollande. Artistul britanic a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic de regina Elizabeth a II-a, în onoarea căreia a cântat, în faţa a zeci de mii de spectatori, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.