Paris Hilton şi actorul Chris Zylka, cunoscut din serialul de televiziune „The Leftovers”, se vor căsători în pe 11 noiembrie, în aceeaşi biserică din Beverly Hills în care s-au cununat părinţii starletei americane, dar şi actriţa Elizabeth Taylor cu Nicky Hilton, scrie DailyMail.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cununia lui Paris Hilton, în vârstă de 37 de ani, cu Chris Zylka, în vârstă de 32 de ani, va avea loc în biserica romano-catolică „Church of the Good Shepherd din Beverly Hills, California.

Nunta părinţilor lui Paris Hilton (Rick şi Kathy) în acea biserică a avut loc în urmă cu 39 de ani, pe 24 noiembrie 1979, iar decizia starletei de a se cununa, la rândul ei, acolo, a fost dezvăluită de surse apropiate familiei acesteia, pentru Daily Mail.

În aceeaşi biserică, în 1950, s-a căsătorit şi actriţa Elizabeth Taylor cu unul dintre partenerii ei, Conrad „Nicky” Hilton. Acesta este fratele mai mare al bunicului starletei, Barron Hilton.

Potrivit sursei Daily Mail, la decizia lui Paris Hilton de a se cununa în această biserică a contribuit şi faptul că ea îşi doreşte ca bunicul ei să fie prezent la eveniment.

Logodnicul lui Paris Hilton se va converti la catolicism înainte de a se căsători cu starleta.

„Este foarte important pentru amândoi să se afle pe aceeaşi lungime de undă când vine vorba despre religie, pentru că plănuiesc să aibă copii împreună. Înseamnă foarte mult că el a ales să facă acest lucru pentru Paris şi pentru viitoarea lor familie”, a mai declarat sursa Daily Mail.

Anterior, Paris Hilton a spus pentru Daily Mail TV că şi-a ales o rochie de mireasă „inspirată de Disney”, realizată la comandă. Ea a mai dezvăluit că pentru recepţie va purta o altă rochie, creată de designerul Jeremy Scott, directorul de creaţie al Moschino.

Starleta americană Paris Hilton s-a logodit cu actorul Chris Zylka, în ianuari, după ce acesta a cerut-o în căsătorie într-un weekend, în timp ce se aflau la schi în Aspen, Colorado.

Paris Hilton şi Chris Zylka s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la o petrecere în urma galei Oscar, dar au reluat legătura abia în urmă cu doi ani.

În iulie, Zylka, care a mai apărut în producţii precum „10 Things I Hate About You”, „The Secret Circle”, „The Amazing Spider-Man”, „Bloodline” şi „Twisted”, şi-a tatuat numele vedetei americane pe un braţ, cu font Disney.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.