Paramount Pictures a vândut drepturile de distribuţie a lungmetrajului „Coming 2 America” către compania Amazon Studios, care îl va lansa în martie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul este unul dintre proiectele pe care Paramount le-a vândut anul acesta către platforme de streaming, între care „Trial of the Chicago 7” al lui Aaron Sorkin şi comedia de acţiune „Lovebirds”, ambele către Netflix. Compania a mai vândut Amazon filmul „Without Remorse”, cu Michael B. Jordan.

Comedia „Coming 2 America” va fi lansată pe Amazon Prime Video, pe 5 martie 2021.

Filmul este continuarea comediei „Coming to America” (1988), regizată de John Landis, care a generat încasări de peste 288 de milioane de dolari la nivel mondial. 

În acest film, Akeem (jucat de Eddie Murphy), prinţul moştenitor din naţiunea africană Zamunda, ajunge în Queens (New York) însoţit de confidentul său Semmi (Arsenio Hall). El încearcă, ascunzându-şi identitatea, să îşi găsească o soţie pe care să o respecte pentru inteligenţă.

În continuarea regizată de Craig Brewer („Dolemite Is My Name”), recent încoronatul rege Akeem şi Semmi se îmbarcă într-o nouă aventură, înapoi în Queens. 

Din distribuţia originală au revenit Eddie Murphy, James Earl Jones, Shari Headley, John Amos şi Louie Anderson. Lor li s-au alăturat Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, KiKi Layne, Nomzamo Mbatha şi Teyana Taylor.

„«Coming to America» a fost un fenomen cultural şi este una dintre cele mai iubite şi renumite comedii din toate timpurile”, a spus Jennifer Salke, şefa Amazon Studios, care s-a arătat încrezătoare că publicul din întreaga lume se va îndrăgosti de acest nou film.

„Coming 2 America” este produs de Paramount Pictures în asociere cu New Republic Pictures, Eddie Murphy Productions şi Misher Films.

Scenariul este scris de Kenya Barris, Barry W. Blaustein şi David Sheffield, cu povestea semnată de Barry W. Blaustein, David Sheffield şi Justin Kanew, bazată pe personaje create de Murphy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.