În urma accidentului grav cu plugul de zăpadă al lui Jeremy Renner, Paramount+ a modificat afişul promoţional pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Mayor of Kingstown”, din respect pentru starea de sănătate a actorului. Pe afiş, actorul - care întruchipează rolul lui Mike McLusky - apărea cu faţa însângerată şi acoperită de vânătăi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Distribuit în decembrie de Paramount+, cu câteva săptămâni înainte de accidentul lui Jeremy Renner, acest poster a fost acum modificat pentru a îndepărta aceste răni de pe chipul actorului, cunoscut pentru rolul său Hawkeye din „Avengers”.

 

Jeremy Renner a fost victima unui accident grav la începutul acestei luni, în timp ce curăţa de zăpadă drumul de acces către casa sa din Nevada cu un plug, cântărind aproximativ şase tone.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, actorul conducea acest plug de zăpadă pentru a încerca să elibereze un vehicul înzăpăzit atunci când utilajul s-a rostogolit peste unul dintre picioarele lui.

Transportat de urgenţă la spital cu elicopterul, Jeremy Renner a suferit „traume la piept” şi „răni ortopedice”, potrivit declaraţiilor purtătorului său de cuvânt pentru CNN. De atunci a suferit două intervenţii chirurgicale.

După ce a dat veşti punctuale despre starea de sănătate pe reţelele sale de socializare, actorul, care tocmai şi-a sărbătorit împlinirea a 52 de ani, a anunţat că a părăsit secţia de terapie intensivă, unde a fost tratat timp de două săptămâni şi s-a întors acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.