Actriţa Pamela Anderson şi producătorul Jon Peters au decis, după 12 zile de la nunta care a avut loc în secret, să ia o pauză, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi nu au depus încă actele pentru a primi certificatul de căsătorie.

„Am fost mişcată de călduroasa primire a uniunii mele cu Jon. Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru având în vedere că ne separăm un timp pentru a reevalua ce ne dorim de la viaţă şi de la noi. Viaţa este o călătorie şi dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în proces”, a transmis ea THR. 

Peters nu a dorit să comenteze.

Anderson a plecat sâmbătă în Canada, ţara ei natală, după ce, în urmă cu câteva zile, ea a publicat pe Instagram o fotografie în care apărea alături de Peters.

Deşi fiecare dintre ei a mai fost căsătorit de patru ori, noua legătură părea promiţătoare, având în vedere că Anderson, în vârstă de 52 de ani, şi Peters, în vârstă de 74 de ani, au avut o relaţie în urmă cu 30 de ani şi s-au regăsit recent.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu bateristul Tommy Lee, cu care are doi băieţi, cu Kid Rock şi cu Rick Salomon de două ori.

Jon Peters a mai fost căsătorit cu Henrietta Zampitella, cu actriţa Lesley Ann Warren, pe care a părăsit-o pentru Barbra Streisand cu care a avut o relaţie de 12 ani, apoi s-a căsătorit cu Christine Peters şi cu Mindy Williamson.

Peters a produs „A Star is Born”, care a propulsat-o pe Straisand în cinematografie, dar şi remake-ul din 2018 regizat de Bradley Cooper.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.