Model pentru Playboy, simbol în „Baywatch” sau star în tabloidele anilor '90, un nou documentar Netflix va încerca să exploreze toate faţetele vieţii Pamelei Anderson, sub proiectoare de mai mult de 30 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa şi manechinul canadian a anunţat proiectul, miercuri, pe contul de Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

„Viaţa mea, O mie de imperfecţiuni/ Un milion de percepţii greşite/ Rea, săbatică şi pierdută/ Nimic la înălţime /Pot doar să te surprind /Nu sunt o victimă, ci o supravieţuitoare /Şi în viaţă pentru a spune povestea adevărată”, este mesajul scris de mână. 

Descris drept „ultimul documentarul despre simbolul culturii pop” de Netflix, filmul a fost în pregătire timp de mai mulţi ani înainte de a ajunge pe mâinile celor de la platforma de streaming. 

Realizat de Ryan White, documentarul, care nu are încă un titlu, va dezvălui parcursul profesional şi personal al Pamelei Anderson, în special datorită imaginilor de arhivă şi fragmentelor din jurnalele ei intime. 

Anunţul documentarului vine în contextul unui interes reînnoit pentru povestea Pamelei Anderson datorită seriei „Pam & Tommy”, difuzat de Disney+. Acesta este despre povestea vedetei din „Baywatch” şi a muzicianului rock Tommy Lee. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.