Ozzy Osbourne, care şi-a anulat turneul european în februarie din motive de sănătate, aştepta cu nerăbdare să se reunească cu fanii la festivalul Power Trip din California, în octombrie 2023. Însă starul rock britanic, care suferă de o leziune la coloană suferită în urmă cu patru ani în urma unei căzături, a fost nevoit să îşi anuleze apariţia deoarece "nu era încă pregătit din punct de vedere fizic" pentru a reveni pe scenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-aş dori să revin pe scenă în vara anului 2024, iar când a venit oferta acestui show, am acceptat cu optimism", a explicat artistul pe Twitter.

"Din păcate, corpul meu îmi spune că nu sunt încă pregătit şi sunt mult prea exigent pentru ca primul spectacol pe care îl fac în aproape cinci ani să fie ratat", adaugă Ozzy Osbourne.

Afectat de boala Parkinson, rockerul a suferit o căzătură acasă în 2019, dislocându-şi tijele metalice plasate în coloana vertebrală în urma unui accident de quad. După ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale în iunie 2022, liderul formaţiei Black Sabbath a declarat în februarie 2023 că "nu va putea face (turneul său) european". 

"Nu voi putea să fac faţă călătoriei. Credeţi-mă când vă spun că gândul de a-mi dezamăgi fanii mă îmbolnăveşte - mai mult decât vă puteţi imagina", a declarat el pe Facebook.

"Echipa mea se gândeşte la modul în care pot cânta fără să fiu nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară", a spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.