Două concerte ale artistului belgian Max Colombie, cunoscut sub numele de scenă Oscar and the Wolf, sunt programate să aibă loc în 2022 la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul din Capitală este stabilit pentru 5 aprilie 2022, la clubul Quantic, iar cel de la Cluj-Napoca, pentru 6 aprilie 2022, la Form Space.

Primele 200 de bilete au preţuri speciale, de 79 de lei, şi vor fi puse în vânzare pe 1 octombrie, pe iabilet.ro. După epuizarea acestora, preţul unui bilet va fi de 99 de lei, iar la acces, 120 de lei. La preţul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare, de 10 lei. Evenimentul va avea loc în conformitate cu normele în vigoare la acea dată.

Oscar and The Wolf este pseudonimul lui Max Colombie, care şi-a început cariera în Belgia în urmă cu un deceniu, abordând stiluri diverse, de la indie folk la dream pop şi pop electronic.

Cântăreţul a devenit cunoscut în 2013 cu single-ul „Orange Sky". Până în prezent, Oscar and The Wolf a lansat două albume de studio, iar al treilea urmează să apară în octombrie 2021, sub numele „The Shimmer".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.