Nominalizaţii la Oscar şi invitaţii lor se califică drept lucrători esenţiali şi pot participa la gala din 25 aprilie, a anunţat Academia americană de film marţi, într-o scrisoare, citează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cei implicaţi în producţia Oscar, precum nominalizaţii şi invitaţii lor, se califică pentru derogarea ca lucrători esenţiali şi, astfel, pot călători spre şi dinspre centrele de testare, repetiţii şi activităţile organizate de Academie în perioada premergătoare producţiei Oscar, inclusiv, desigur, pentru show”, se arată în scrisoare. „Organizatorii Oscarurilor implementează o carantină necesară pentru a surprinde riscul prezentat de fiecare persoană care participă la eveniment”.

Producătorii au susţinut constant că ceremonia va fi filmată ca un film, astfel că implementarea statututului de lucrător esenţial este în conformitate cu protocolul pentru filmări în timpul pandemiei.

Datele de sosire în timp util pentru carantinare sunt 20 aprilie, pentru cei care vin din SUA şi din ţările cu risc scăzut, şi 17 aprilie, pentru cei care vin din străinătate.

Toţi nominalizaţii şi invitaţii trebuie să facă cel puţin două teste Covid-19 de la furnizorul Academiei şi, în total, trei teste în săptămâna de dinaintea galei.

Fiecare nominalizat şi invitatul său trebuie să prezinte Academiei un plan de călătorie şi de carantină spre aprobare. Toate informaţiile, depuse până pe 8 aprilie, cu modificări făcute până pe 12 aprilie, vor fi analizate de consultantul Dr. Erin Bromage. „Vor rămâne confidenţiale şi vor fi distruse pe sau înainte de 10 mai”, se mai arată în scrisoare.

Cea de-a 93-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 25 aprilie şi va fi transmisă live de ABC de la Union Station şi Dolby Theatre.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.