Emma Stone a fost recompensată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal datorită interpretării sale din pelicula ”La La Land”, la cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Academiei de film americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal” au fost nominalizate Isabelle Huppeert (”Elle”), Ruth Negga (”Loving”), Natalie Portman (”Jackie”), Emma Stone (”La La Land”) şi Meryl Streep (”Florence Foster Jenkins”).

Acesta este primul premiu Oscar câştigat de Emma Stone. Artista americană a fost nominalizată în 2015 la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru interpretarea sa din filmul ”Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)”.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, trofee atribuite pe baza voturilor exprimate de membrii Academiei de film americane (Academy of Motion Picture Arts and Sciences – AMPAS), are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Dolby Theatre din Los Angeles.

Cea de-a 89-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar este prezentată de Jimmy Kimmel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.