Actorii britanici Olivia Colman, Rowan Atkinson şi Sally Hawkins joacă alături de Timothée Chalamet în „Wonka”, film muzical despre tinereţea faimosului ciocolatier pregătit de Warner Bros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia va spune începutul poveştii unui bărbat care a pus bazele unei elaborate fabrici de ciocolată. Cartea pentru copii „Charlie and the Chocolate Factory”, scrisă de Roald Dahl, are în centru un băiat sărac, Charlie Bucket, care câştigă un bilet din aur pentru a vizita cea mai cunoscută şi bine păzită fabrică de ciocolată din lume, condusă de Willy Wonka.

Având în vedere că acţiunea musicalului are loc înainte ca fabrica de ciocolată să fie deschisă, Charlie şi prietenii lui nu vor apărea în „Wonka”.

Timothée Chalamet este Willy Wonka, pe urmele actorilor Gene Wilder (1971) şi Johnny Depp (2005).

Atkinson este cunoscut pentru personajul Mr. Bean şi filme ca „Johnny English” şi „Black Adder”, Colman a fost premiată cu Oscar pentru interpretarea din „The Favourite”, a fost nominalizată anul acesta pentru rolul din „The Father”, iar recent a primit un trofeu Emmy pentru portretizarea reginei Elizabeth II în„The Crown”, iar Hawkins e cunoscută pentru „Blue Jasmine” şi „The Shape of Water”, care i-au adus, între altele, nominalizări la Oscar.

Din distribuţia „Wonka” mai fac parte Tom Davis („Paddington 2”, „King Gary”), Simon Farnaby (filmele „Paddington”, „Rogue One: A Star Wars Story”), Rich Fulcher („Marriage Story”, „Disenchantment”) şi Kobna Holdbrook-Smith („Paddington 2”, „Zack Snyder’s Justice League”, „Mary Poppins Returns”).

Paul King, care a lucrat pentru „Paddington”, regizează filmul a cărui producţie a început la Londra. Lansarea lungmetrajului este prevăzută pentru 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.