Actriţa şi producătoarea Maggie Gyllenhaal debutează în regie, iar pentru primul lungmetraj a stabilit o distribuţie condusă de Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley şi Peter Sarsgaard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gyllenhaal, nominalizată la Oscar pentru rolul secundar din „Crazy Heart” (2009), în care a jucat alături de Jeff Bridges, a fost producător pentru lungmetrajul „The Kindergarten Teacher” şi serialul „The Deuce”, în care a şi jucat. 

Acum, ea pregăteşte o adaptare a romanului „Povestea fetiţei pierdute/ The Lost Daughter”, semnat Elena Ferrante. 

Gyllenhaal a scris scenariul poveştii care are în centru o profesoară (Colman) a cărei traumă psihologică iese la suprafaţă după ce le întâlneşte pe o femeie (Johnson) şi fiica ei în timpul unei vacanţe de vară.

„Când am terminat de citit «Povestea fetiţei pierdute» al Elenei Ferrante, am simţit că ceva secret şi adevărat a fost spus în gura mare. Am fost tulburată, dar şi consolată de asta”, a transmisGyllenhaal într-un comunicat citat de Variety. 

Maggie Gyllenhall va produce filmul împreună cu Talia Kleinhendler şi Osnat Handelsman-Keren prin compania lor, Pie Films, alături de Charlie Dorfman. Endeavor Content şi Dorfman, prin Samuel Marshall Productions, sunt finanţatori.

Din postura de producătoare, Gyllenhall mai lucrează la „Best Summer Ever”, în care ea joacă alături de Peter Sarsgaard, aflat în postproducţie, şi la „Farnsworth House”, unde îl are ca partener pe Ralph Fiennes, aflat în preproducţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.