Obiecte şi costume din filme ca „Uncut Gems”, „The Lighthouse” şi „Midsommar” vor fi licitate în scop caritabil, începând cu finalul acestei luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia este organizată de studioul american independent A24, iar încasările obţinute vor fi donate organizaţiilor caritabile din New York ce luptă împotriva pandemiei de Covid-19, între care Fire Department al New York Foundation şi Food Bank For NYC, scrie The Guardian.

Rochia „May Queen”, purtată de Florence Pugh în „Midsommar”, decorată cu 10.000 de flori din mătase lipite de mână, lanţul creat de personajul lui Adam Sandler în „Uncut Gems”, sirena sculptată în lemn din filmul „The Lighthouse”, în care joacă Willem Dafoe şi Robert Pattinson, şi obiecte ce au fost folosite în lungmetrajele „Eight Grade”, „Mid90s” şi „Hereditary” fac parte din licitaţie.

Loturile vor fi licitate în patru etape - cele din „Eighth Grade”, „Mid90s” şi „Hereditary”, săptămâna aceasta, urmate de „Midsommar”, începând cu 27 aprilie, „Uncut Gems”, din 4 mai”, şi „The Lighthouse”, din 11 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.