Obiecte personale care i-au aparţinut lui Elvis Presley vor fi scoase la licitaţie săptămâna aceasta. Cele aproape 40 de loturi, care includ o jachetă concepută de acelaşi designer care a creat şi celebra salopetă şi pelerină albă, o valiză şi o agendă telefonică cu scrisul lui Elvis, ar putea fi vândute cu peste 10.000 de dolari, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenda telefonică conţinea adresele "oamenilor de care era într-adevăr cel mai apropiat şi cu care lua legătura cel mai mult", a spus Brigitte Kruse, fondatoarea casei Kruse GWS. "Avem de fapt câteva dintre însemnările lui personale (în agendă), pe care le vom lăsa ca o surpriză pentru ofertantul câştigător”.

Interesul pentru starul american, care a murit în 1977, este şi mai mare după lansarea, anul trecut, a filmului biografic "Elvis", care este nominalizat la Oscar, şi după moartea recentă a fiicei sale, Lisa Marie Presley.

De asemenea, în vânzarea "Artifacts of Hollywood & Music" din 28 ianuarie sunt incluse articole care au aparţinut actriţelor Marilyn Monroe şi Liza Minnelli, dar şi ciorapul de Crăciun al câinelui actorului Rock Hudson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.