Obiecte din arhiva lui Ed Sheeran au fost vândute într-o licitaţie pentru mai mult de 400.000 de lire sterline, bani care vor merge către asociaţii şi fundaţii ce sprijină copii şi tinerii cu dizabilităţi şi boli incurabile, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 220 de obiecte au fost scoase la vânzare în „Ed Sheeran: Made in Suffolk Legacy Auction”, organizată cu ajutorul părinţilor starului britanic.

Cel mai de preţ lot a fost tabloul „Dab 2 2020”, pictat de artist pentru tatăl lui, care a fost vândut pentru 40.000 de lire sterline. A fost prima lucrare de acest fel a lui Sheeran scoasă la vânzare.

Versurile piesei „Perfect” scrise de mână au fost vândute pentru 23.500 de lire sterline, o schiţă de portret al lui Sheeran, realizată de Colin Davidson, a fost adjudecată contra sumei de 12.400 de lire sterline.

În plus, un bilet de la primul concert susţinut de el în clubul Royal British Legion din Framlingham a fost vândut pentru 6.400 de lire sterline şi câteva piese Lego din copilărie, pentru 4.150 de lire sterline. 

O donaţie de 100.000 de lire sterline făcută de o firmă din Suffolk a dus totalul la 506.000 de lire sterline.

Licitaţia s-a încheiat duminică, pentru a coincide cu finalul expoziţiei „Ed Sheeran: Made in Suffolk” din Ipswich.

Tatăl lui, John, a spus că rezultatul a fost „mult peste aşteptările noastre”.

„Suntem atât de încântaţi că va îmbunătăţi calitatea îngrijirii şi situaţia copiilor şi tinerilor din Suffolk şi mai departe”, a mai afirmat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.