Obiecte care i-au aparţinut lui Keith Flint de la Prodigy, între care discuri de aur, un pat realizat pe comandă şi diverse bijuterii, au fost vândute la o licitaţie pentru aproximativ 350.000 de lire sterline, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 170 de loturi au fost licitate în Cambridge. Cele mai scumpe s-au dovedit a fi trei trofee MTV din 1997, care au fost adjudecate contra sumei de 16.000 de lire sterline, iar patul lui Flint a fost vândut pentru 8.500 de lire sterline. 

Între obiectele vândute s-au numărat numere de înmatriculare, LP-uri, tablouri şi haine.

Casa de licitaţii Cheffin nu a făcut o evaluare prealabilă a loturilor, pentru că ar fi fost „aproape imposibil”, însă rezultatul - un total de 347.000 de lire sterline - a depăşit aşteptările. 

Flint a murit pe 4 martie 2019, la vârsta de 49 de ani. El a fost găsit spânzurat în casa lui din Essex.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Keith Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.