O vestă antiglonţ, purtată de Kanye West la petrecerea sa din Atlanta care a marcat lansarea albumului „Donda”, a fost vândută cu un NFT la o licitaţie, organizată de Christie's, pentru 75.000 de dolari (56.000 de lire sterline), scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vesta are pictat logo-ul „Donda” şi este semnată de Kanye cu acronimul „MBD” (care înseamnă „My Body Different”, numele firmei de securitate care a lucrat la evenimentul din 5 august din Atlanta). 

Alături de vestă este un NFT descris drept „reprezentare digitală” a vestei purtate în timpul petrecerii de ascultare a albumului. 

Vesta, pe care West i-a dăruit-o unei gărzi de corp, a fost vândută anterior pentru 20.000 de dolari (14.567 de lire sterline) în august, după ce ar fi fost dăruită de un magazin online din Los Angeles deţinut de Justin Reed care l-a rândul lui a vândut-o. 

Albumul „Donda” a fost cel mai aşteptat din cariera lui Kanye, fiind dedicat mamei sale, Donda West. 

„MBD: A Signed Donda Bullet Proof Vest & NFT” a fost estimată între 20.000 şi 30.000 de euro. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.