O versiune alb negru a filmului ”Logan” cel mai recent spin-off inspirat din franciza ”X-Men”, care a impresionat în box office-ul mondial, va fi lansată într-o serie limitată de cinematografe din Statele Unite pe 16 mai, informează site-ul revistei Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

James Mangold, regizorul filmului, a dezvăluit această lansare neaşteptată prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter. 

”Nu vă faceţi planuri pentru seara de 16 mai”, a spus cineastul.

Apoi, într-o discuţie cu fanii lui de pe Twitter, James Mangold a precizat că această versiune alb negru a filmului ”Logan” va rula doar în cinematografele din Statele Unite. 

”Pentru a face o versiune alb negru adevărat bună, întregul concept trebuie regândit şi remontat cadru cu cadru”, a adăugat regizorul american.

Versiunea alb negru a filmului va fi lansată şi pe Blu-Ray.

Versiunea clasică a peliculei ”Logan” va fi disponibilă pe DVD şi Blu-Ray începând din 23 mai.

Actorul australian Hugh Jackman, care interpretează rolul principal - cel al mutantului Wolverine -, şi actorul britanic Patrick Stewart - interpretul profesorului Charles Xavier - au confirmat a sfârşitul lunii februarie că nu vor mai relua aceste roluri în alte producţii cinematografice. 

Filmul ”Logan”, al treilea lungmetraj din seria ”Wolverine”, ce include peliculele ”X-Men Origins: Wolverine” (2009) şi ”The Wolverine” (2012), prezintă noile aventuri ale mutantului interpretat de actorul australian Hugh Jackman, Wolverine, care începe să îmbătrânească şi să îşi piardă puterile speciale.

Regizat de James Mangold, acest film îi mai are în distribuţie pe actorii Patrick Stewart şi Dafne Keen şi a fost proiectat în afara competiţiei oficiale de la Berlinala 2017, înainte de lansarea sa în cinematografe, pe 3 martie.

”Logan” este unul dintre filmele care au impresionat în box office-ul din 2017, obţinând încasări de peste 604 milioane de dolari pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.