O stradă din capitala statului Barbados, Bridgetown, a fost numită Rihanna Drive, iar cântăreaţa, care a copilărit aici, a fost prezentă la ceremonie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul Barbados a schimbat numele străzii Westbury New Road în Rihanna Drive. Ceremonia a avut loc joi, iar cântăreaţa, care a locuit aici până la vârsta de 16 ani, a fost invitatul de onoare.

Ea a ţinut un discurs în care i-a îndemnat pe cei prezenţi să „creadă în visurile lor”.

„Pe 20 februarie 1988, ziua în care s-a născut Rihanna, Barbados s-a schimbat din punct de vedere social, politic şi economic”, a spus prim-ministrul statului. „Rihanna a devenit una dintre cele mai însemnate personalităţi ale secolului 21”.

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados. Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards. Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016.

În august 2016, Rihanna a concerta pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Cântăreaţa este cunoscută şi pentru acţiunile sale umanitare şi implicarea în probleme de mediu şi socio-politice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.