O scrisoare adresată lui Moş Crăciun în anii '30 a fost descoperită din întâmplare de arheologii care intervin la o clădire sortită distrugerii în Bas-Rhin din Alsacia, potrivit francetvinfo.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perfectă stare, aflată în plic închis, scrisoare este datată din anii '30. Este o descoperire minunată pentru Adrien Vullemin, unul dintre arheologi: "Este surprinzător, neaşteptat, amuzant. Era umedă. Am uscat-o puţin şi aşteptăm să vedem ce conţine". 

La fel ca în zilele noastre, autorul i-a spus lui Moş Crăciun că-l iubeşte şi că promite să citească în fiecare zi în schimbul unei biciclete. Scrisul este foarte aplicat, îngrijit, şi micul băiat sau fata a avut grijă să adauge şi o ilustraţie cu Moş Nicolae. 

Potrivit fostului proprietar al locului, această scrisoare ar fi putut fi scrisă de una dintre mătuşile sale. Dar, rămâne un mister. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.