O scrisoare adresată lui Moş Crăciun în anii '30 a fost descoperită din întâmplare de arheologii care intervin la o clădire sortită distrugerii în Bas-Rhin din Alsacia, potrivit francetvinfo.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perfectă stare, aflată în plic închis, scrisoare este datată din anii '30. Este o descoperire minunată pentru Adrien Vullemin, unul dintre arheologi: "Este surprinzător, neaşteptat, amuzant. Era umedă. Am uscat-o puţin şi aşteptăm să vedem ce conţine". 

La fel ca în zilele noastre, autorul i-a spus lui Moş Crăciun că-l iubeşte şi că promite să citească în fiecare zi în schimbul unei biciclete. Scrisul este foarte aplicat, îngrijit, şi micul băiat sau fata a avut grijă să adauge şi o ilustraţie cu Moş Nicolae. 

Potrivit fostului proprietar al locului, această scrisoare ar fi putut fi scrisă de una dintre mătuşile sale. Dar, rămâne un mister. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.