O rulotă folosită pentru costumele serialului „The Outlaws”, produs de actorul Stephen Merchant, cu Christopher Walken în distribuţie, a plonjat joi în apele portului Bristol, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Camionul deţinut de Wandering Star Facilities, care l-a închiriat ADF pentru producţie, a căzut în apă dimineaţă şi s-a scufundat parţial. Nicio persoană nu a fost rănită, însă bărcile din apropiere au fost evacuate.

Pompierii au intervenit, iar un purtător de cuvânt al producţiei a spus: „A avut loc un accident care a implicat unul dintre vehiculele noastre de producţie. Nimeni nu a fost rănit şi nimeni nu se afla în vehicul. Anchetăm ce s-a întâmplat şi facem eforturi să înlăturăm vehiculul cât mai curând şi sigur posibil”.

Filmările pentru „The Outlaws” au început în martie 2020, au fost întrerupte de pandemie, reluate în octombrie anul acesta şi s-au încheiat joi dimineaţă, în jurul orei 05:00.

Serialul, despre mai mulţi infractori care sunt puşi împreună să facă muncă în folosul comunităţii, va debuta luni pe BBC One.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.