O pereche de pantofi sport care au fost făcuţi celebri de personajul lui Michael J. Fox, Marty McFly, în filmul "Înapoi în viitor - Partea a II-a/ Back to the Future - Part II", ar putea fi vânduţi la licitaţie pentru suma de 70.000 de dolari, în cadrul unei sesiuni rare organizate de Sotheby's.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pantofii, care au apărut în continuarea filmului clasic din 1989 "Înapoi în viitor" şi lansaţi într-un număr limitat pentru public în 2016, fac parte dintr-o colecţie de 100 dintre cei mai rari pantofi sport scoşi la licitaţie - prima dedicată de acest fel a casei de licitaţii. 

De asemenea, în cadrul licitaţiei sunt pantofi purtaţi de Will Smith în "The Fresh Prince of Bel Air", Kanye West şi Travis Scott, precum şi o pereche de pantofi de atletism creaţi special pentru Olimpiada din 1972, care ar putea fi vânduţi contra sumei de 160.000 de dolari. 

Licitaţia online de la Sotheby's "Stadium Goods: The Ultimate Sneaker Collection" se încheie pe 23 iulie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.