O parte din cenuşa lui Sean Connery, decedat la 31 octombrie în Bahamas la vârsta de 90 de ani, va ajunge în Scoţia, a anunţat soţia sa Micheline Roquebrune, conform dorinţei actorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îl vom duce pe Sean în Scoţia, a fost ultima sa dorinţă", a confirmat ea pentru Scottish Mail on Sunday. "El şi-a dorit ca cenuşa să fie împrăştiată în Bahamas dar şi în ţara sa", afirmând că acest lucru va fi organizat odată ce restricţiile legate de coronavirus o vor permite. 

"Când va fi posibil şi sigur să călătorim din nou, atunci familia se va întoarce în Scoţia cu el", a declarat Micheline Roquebrune, căsătorită cu starul din "James Bond" timp de 45 de ani. 

Conform văduvei lui Sean Connery, o ceremonie comemorativă va fi organizată în Scoţia. 

Născut în 1930 la Edinburgh, actorul a fost ataşat toată viaţa de Scoţia, atât de mult încât şi-a tatuat pe braţ "Scotland forever".

Sean Connery, primul James Bond din istoria francizei, a murit în somn, înconjurat de familie. Actorul a cunoscut o lungă carieră în care a primit numeroase premii, între care un Oscar, două Bafta şi trei Globuri de Aur. Pe reţelele de socializare, lumea cinematografiei i-a adus omagii. Daniel Craig, interpretul actual al lui James Bond, a salutat, într-un comunicat, un mare actor care "a definit o eră şi un stil". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.