O pagină dintr-un manuscris al lui Bob Dylan din 1966 care cuprinde versuri pentru albumul „Blonde on Blonde”, considerat unul dintre cele mai importante discuri ale muzicianului şi poetului american, va fi scoasă la licitaţie de Sotheby’s Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia online are loc până pe 12 mai, iar valoarea estimată a documentului este de 12.000 - 15.000 de lire sterline.

Pagina în cauză cuprinde versuri ale cântecului „Most Likely You Go Your Way and I’ll Go Mine”, dar şi unele scrise de mână care nu se regăsesc în vreo înregistrare a lui Dylan.

În 2014, la Sotheby’s New York a fost vândută, pentru 2 milioane de dolari, o pagină cu versurile piesei „Like a Rolling Stone” scrise de mână de Dylan. Acesta este un record pentru un astfel de document vândut la licitaţie.

În luna aprilie a acestui an, un colecţionar a anunţat că vinde, pentru 2,2 milioane de dolari, o pagină cu versurile piesei „The Times They Are A-Changin’” scrise de mână de Bob Dylan.

După opt ani în care a înregistrat şi lansat albume de coveruri, Bob Dylan a revenit la finalul lunii martie cu piesa „Murder Most Foul”. Ea a fost urmată după câteva săptămâni de „I Contain Multitudes”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.