O versiune restaurată a ultimei părţi a trilogiei "Naşul/ The Godfather", regizate de Francis Ford Coppola, va fi lansată în decembrie în cinematografe, au anunţat joi studiourile Paramount.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest film, care a fost primit prost de critică atunci când a avut premiera, înainte de a fi parţial dezaprobat chiar de Coppola, va beneficia de un montaj "mai respectuos" faţă de "versiunea originală" a scenaristului Mario Puzo.  

"Pentru această versiune, am creat un nou început şi un nou final, am rearanjat unele scene, planuri şi repere muzicale", a explicat Coppola într-un comunicat transmis AFP. 

"Aceste schimbări, cu mai multe imagini şi sunet restaurat, oferă o concluzie pertinentă a "Naşului" şi a "Naşului 2", a adăugat el. 

Noua versiune a filmului, adesea considerată cea mai slabă a trilogiei, va fi lansată în sălile de cinema în decembrie, la 30 de ani de la premieră, înainte de a fi disponibilă pe platformele de streaming. 

Ultima parte a trilogiei îl urmăreşte pe Michael Corleone (Al Pacino) la vârsta de 60 de ani încearcând să-şi retragă familia din lumea mafiei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.