O nouă serie de podcasturi cu actorii din filmul "No time to Die" - Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris şi producătorii Michael G. Wilson, Barbara Broccoli şi Billie Eilish a fost lansată miercuri pe toate platformele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"No Time To Die: Podcastul oficial James Bond" prezintă interviuri în exclusivitate şi oferă acces la secvenţe din culisele uneia dintre cele mai îndrăgite francize din întreaga lume.

Seria este disponibilă, săptămânal, pe Apple, Spotify, Acast şi toate platformele de podcasturi.

Găzduită de criticul de film James King, seria cu şase episoade conţine interviuri cu Daniel Craig Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Ana de Armas, Rory Kinnear, Billy Magnussen, regizorul Cary Joji Fukunaga, producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli, Billie Eilish şi Finneas O’Connell, dar şi cu un prezentator al echipei din spatele camerelor, de la regizorul de casting până la supervizorul pentru efecte speciale. 

Fiecare episod se concentrează pe un aspect diferit al moştenirii James Bond, de la muzică la dispozitive şi de la costume la maşini. Această serie de podcasturi va dezvălui cum sunt alese locaţiile spectaculoase şi cum sunt create cascadoriile incredibile.

Amatorii de podcasturi vor asculta în premieră coloane sonore de la Hans Zimmer şi înregistrări noi de la Orchestra Filarmonicii Regale din "Bond 25" lansate de Decca Records.

"No Time To Die" va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în noiembrie prin intermediul Universal Pictures International şi în Statele Unite şi în câteva alte teritorii prin MGM, cu ajutorul United Artists Releasing banner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.