Actriţa Caroline Sunshine, o fostă vedetă Disney, se va alătura biroului de presă al preşedintelui american Donald Trump, scrie bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunshine, în vârstă de 22 de ani, a apărut în „Shake It Up” – un serial despre dansatori adolescenţi, în perioada 2010 – 2013. Artista a apărut, de asemenea, în câteva filme.

Actriţa va fi asistent de presă la Casa Albă, după ce a participat la un internship, potrivit purtătoarei de cuvânt Lindsay Walters.

Potrivit lui Walters, înainte de a participa la acel internship la Casa Albă, Sunshine a fost intern la biroul liderului majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, Kevin McCarthy, la College Republican National Committee şi la California Republican Party.

Sunshine a absolvit Universitatea Claremont McKenna din California de Sud.

Caroline Sunshine nu este prima personalitate TV care face parte din administraţia Trump. Omarosa Manigault Newman, care a apărut în reality show-ul „The Apprentice”, a lucrat, până anul trecut, la Office of Public Liaison. În această lună, personalitatea TV Lawrence Kudlow a devenit principalul consilier economic al preşedintelui. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.